GameDev Academy

Unic in Romania

Suntem singurul centru din Romania care ofera cursuri profesionale in acest domeniu de activitate. In Romania exista deja o comunitate de peste 7000 de persoane care lucreaza in aceasta industrie. Cu toate acestea, putine persoane au avut acces la cursuri si traininguri in acest domeniu, care pana acum a fost complet strain oricarei persoane interesate de o cariera in dezvoltarea de jocuri video.

Programe de internship

Fara nicio indoiala, orice cursant va beneficia de un avantaj imens in detrimentul altor persoane cand vine vorba de obtinerea unui job in acest domeniu. Chiar si asa, colaboram cu studiouri din tara pentru a oferi posibilitatea unui internship cursantilor nostri. Aceste stagii de practica pot fi primii pasi spre a-ti incepe cariera de dezvoltator de jocuri video.

Traineri din industrie

Cursurile vor fi sustinute chiar de dezvoltatori din industria noastra. Sunt persoane cu o vasta experinta in domeniu, care si-au asumat rolul de a impartasi cu tine experienta obtinuta de-a lungul carierei, pentru ca si tu sa poti face parte din aceasta industrie uimitoare, pentru ca si tu să fii dezvoltator de jocuri video!

Salariu pe masura

Salariile din industria IT depasesc cu mult media la nivel national. Salariul variaza intre 500 - 800 de euro pentru un incepator (junior), media fiind undeva intre 1200-2000 de euro lunar, in functie de specializare, dar poate depasi si 4000 de euro lunar pentru un expert.

Industria de jocuri video este in plin avant. In doar cativa ani, progresul inregistrat a depasit multe alte industrii. Jocurile video incanta persoane de toate varstele, permitand jucatorilor sa se bucure de experiente care-i transpun intr-o realitate alternativa, in care devin soldati cu puteri supraomenesti, cei mai buni jucatori de fotbal din lume, super eroi salvatori ai universului si multe altele!

Cererea de talente nu a fost niciodata mai mare, in special in Romania, unde gasim o comunitate in curs de dezvoltare, de peste 7000 de persoane care lucreaza in industria locala. Cu toate acestea, accesul la cursuri si traininguri destinate acestui domeniu de activitate este complet strain oricarei persoane interesate de o cariera in dezvoltarea de jocuri video.

Noi, GameDev Academy, ne asumam responsabilitatea de a impartasi cu tine experienta si know-how-ul acumulate de la dezvoltatorii de top din acest domeniu de activitate pentru ca si tu sa poti face parte din aceasta industrie uimitoare, pentru ca si tu sa fii dezvoltator de jocuri video!

Indecis daca vrei sa devii designer, programator sau artist?
Cursurile noastre iti ofera posibilitatea de a descoperi ce oportunitati de cariera si dezvoltare personala iti aduce fiecare specializare in parte. In plus, vei acumula cunostinte de baza privind disciplina respectiva. Asadar, in decurs de doar cateva saptamani, vei avea mai multe informatii care te vor pregati pentru cariera pe care doresti sa o urmezi.

Ce spune lumea

Back to top