Evenimente

  • Be a GameDev! Anniversary edition!

  • Cariera sau Pasiune?

    Jocurile video pot inseamna mult mai mult decat statul la calculator pana la 4 dimineata. Pasiunea poate fi indreptata spre dezvoltarea unei cariere de programator, designer, grafician sau multe alte specializari existente. Descoperim cum in prima parte a prezentarii.

  • Incepe-ti cariera

    Industria jocurilor video din Romania se afla sub un voal de semi-obscuritate. Putini cunosc faptul ca sunt aproape 100 de studiouri care dezvolta jocuri in tara si peste 100 de joburi disponibile la orice ora. Asadar, discutam despre oportunitatile de cariera din Romania, dar si de peste hotare, precum si despre pasii pe care ii putem urma pentru a profita de aceste oportunitati.

  • 1 year anniversary party

    In urma cu aproape un an, GameDev Academy apare ca proiect inovator avand misiunea de a oferi cursantilor experienta si know-how-ul acumulate de la dezvoltatorii de top din domeniul game development-ului. De atunci, am lucrat neincetat astfel ca misiunea noastra sa ramana neclintita. Dar in aceasta seara, petrecem impreuna! Muzica, dansul, jocurile si bautura o dam noi, voi dati tonul distractiei:)

Back to top