TERMENI SI CONDITII

CONDITII DE UTILIZARE SERVICIUL PLATA ONLINE CU CARD BANCAR

Este disponibila modalitatea de plata online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!


DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Intreg continutul site-ului www.gamedevacademy.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate.

Acest site este intretinut de catre S.C. GAMEDEVELOPERSASOC S.R.L. In lipsa altor precizari, toate drepturile de proprietate intelectuala privind materialele prezentate in acest site apartin S.C. GAMEDEVELOPERSASOC S.R.L.

Persoanelor care utilizeaza prezentul site le este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea de materiale de pe site, fara primirea unui acord scris din partea S.C. GAMEDEVELOPERSASOC S.R.L. Descarcarea sau copierea, prin alte metode a fotografiilor si materialelor de pe site, nu transfera catre persoana care a realizat acele descarcari / copieri licenta sau drepturile asupra materialelor de pe site.

DISCLAIMER

In ciuda eforturilor de a publica informatii exact si concise pe acest site, S.C. GAMEDEVELOPERSASOC S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea informatiilor.

Ne rezervam dreptul de a schimba detaliile programelor, a cursurilor si serviciilor in orice moment, fara un anunt prealabil. Toate informatiile de pe acest site sunt oferite fara garantii de nici un fel, exprimate direct sau implcite. S.C. GAMEDEVELOPERSASOC S.R.L. nu va fi responsabila pentru orice prejudicii indirecte, spaciale sau incidentale, rezultate din folosirea acestui site.

PROTECTIA DATELOR

Confidentialitatea datelor personale ale utilizatorilor site-ului nostru este foarte importanta pentru noi. Pentru a putea veni in intampinarea nevoilor utilizatorilor, trebuie sa inregistram, pastram si sa utilizam anumite informatii personale despre ei.

Depunem toate eforturile pentru a trata informatiile personale pe care utilizatorii le furnizeaza cu maxima grija, in concordanta cu principiile prezentate mai sus. Ca atare, prin utilizarea prezentului website, utilizatorii declara ca au citit cele enuntate mai sus si ca sunt de acord cu acesti termini si conditii.

Back to top