Ceva a mers gresit

Pagina căutată nu există

Se pare că nu sa găsit nimic în această locație. Luați legătura cu noi:

Aleksandr Sergheevici Puskin, Nr. 7, Interfon 1, Sector 1, Bucuresti
0756 249 561
contact@gamedevacademy.ro

Mergi la pagina contact

Poate ați dorit să ajungeți la unul din cursurile de mai jos:
Sau poate ați dorit să citiți ce spune lumea despre noi:

  5 star review  Great place to learn all there is about the gaming industry. I attended the 2D Graphics course and it was soo helpful. The instructor, Cata, really knows his stuff, has a lot of experience and explains things so that everyone can understand, even us begginers. It also helps that he has patience, so we can ask questions about certain things. The whole team there is extremely nice, friendly and helpful. Again, great place to learn!

  Ioana Gorcea Avatar Ioana Gorcea
  June 25, 2018

  5 star review  O experiență unică , pe care nu o să o gasesti altundeva in România.

  Şerban Robert Mihai Avatar Şerban Robert Mihai
  November 6, 2017

  5 star review  Nice job!

  Theo Sima Avatar Theo Sima
  June 8, 2018

  positive review  De ce să-i recomand pe cei de la GameDev Academy? Pentru simplul fapt ca acopera un vacum în învățamantul românesc? Pentru că sunt cei mai accesibili profesioniști cu o curilcula la zi de pe piața româneasca? Raspunsul este simplu: sunt oameni iar pasiunea lor sunt jocurile video. Cum spunea si Aristotel, "Placerea meseriei duce la perfectionarea muncii". Acesti oameni isi pun la dispoziție timpul și experianța lor la dispoziția tinerilor din Romania, care nu au bani de SAE sau cursuri în afară. Desi multi care vor sa plece afara la vre-o universitate gasesc un impuls și o directie tot aici. Am participat încă de la deschidere la activitățile celor de la GameDev, am fost la tot ce am putut eu ajunge, din activitatile lor gratiute, tester fiind nu-mi permiteam sa vin la cursuri. Dar am reuști sa-o fac si pe asta si am participat la cursul de Unity si alte cursuri de design iar experienta și siguranța (încrederea) în capacitățile mele au crescut considerabil. Contactul și activitățile de aici sunt complementare oricariui job pe care-l ai din domeniu. Voi participa în continuare la orice activitate o vor avea și nu mai zic ca incepe GameLab-ul, o experiență unica. Tot ce trebuie sa faca cel ce vrea sa lucreze în domeniul jocurilor video e sa vina aici și sa poarte o scurta discuție cu Andrei sau Dragos, îî garantez ca o sa regrete doar ca nu a îndraznit sa-o faca mai devreme. Spor în continuare și ne vedem la cursuri.

  Munteanu Bogdan-Claudiu Avatar Munteanu Bogdan-Claudiu
  September 13, 2018

  5 star review  Foarte util cursul de unity si pentru incepatori si pentru cei mai avansati. Treci prin toate etapele realizarii unui joc si ajungi sa cunosti programul foarte bine.

  Albert Sroder Avatar Albert Sroder
  April 1, 2018

  positive review  If you want to learn the basics in 2d graphics, Game Dev Academy is the right place for you. Here are nice people who teach you how to improve and how to succeed in your career as an artist.

  Alex Niță Avatar Alex Niță
  November 3, 2018

  5 star review  The best place available for those who want to start learning about any of the areas of game development. The courses are very informative, the atmosphere is friendly and the events held here are also great opportunities for romanian gamedev amateurs to learn and to interact.

  Cristina Martinescu Avatar Cristina Martinescu
  August 22, 2018

  positive review  Great place to learn game development. Friendly and helpful people. Nicely structured course.

  Minu Alexandru Avatar Minu Alexandru
  September 12, 2018

  5 star review  Best place to learn everything about gaming in Romania.

  Alexandru Oprea Avatar Alexandru Oprea
  November 7, 2017

  positive review  Un loc special cu oameni dedicati industriei de gaming. Daca vreti sa invatati despre cum se fac jocurile si nu numai, aici este locul perfect.

  Mihai Ionescu Avatar Mihai Ionescu
  April 16, 2019

  5 star review  Am avut norocul de a castiga o reducere la un curs (la alegere) din cadrul Gamedev Academy si am fost placut impresionat. Informatia a fost bine structurata si prezentata intr-un mod captivant de catre oameni experimentati care nu au esuat in a-mi raspunde la toate intrebarile pe care le-am avut. Cursul pe care l-am urmat a fost cel de Grafica 2d si il recomand oricui doreste sa se orienteze spre acest domeniu. Felicitari Gamedev! Oferiti un bun exemplu de predare care nu e doar complet, dar si in ton cu secolul in care traim.

  Traian Colac Avatar Traian Colac
  April 12, 2018

  negative review  Lipsa de punctualitate si respect fata de persoanele cu care lucreaza.

  Mihnea Calota Avatar Mihnea Calota
  October 4, 2018

  5 star review  Dupa ce am absolvit cursul de Unity pentru incepatori, pot spune ca a fost una dintre cele mai interesante experiente la care am luat parte pana acum. Sa vezi, in sfarsit, oameni carora chiar le pasa ca si la noi sa existe astfel de cursuri, avand in vedere ca indusrtia creste extrem de rapid. Trainerii au fost expceptionali, foarte captivanti si cu simtul umorului, lucruri care au sporit mai tare placerea de a ma duce la curs. O sa ma intorc, mai mult ca sigur si pentru alte module intrucat am incredere, 10/10.

  Ion Alexandru Avatar Ion Alexandru
  June 28, 2018

  5 star review  Whether you want to get a foothold into the gaming industry or want to know more about what it takes to make great games, GameDev Academy is a great place to start your quest.

  Alexandru Constantinescu Avatar Alexandru Constantinescu
  March 8, 2018

  positive review  A great place to learn and develop new ideas, new concepts, new ways of viewing the industry of game dev. The people are very nice and really want the best for you.

  Mihail Pascu Avatar Mihail Pascu
  October 31, 2018

  positive review  Really nice environment of people.

  Stefan Daniel Avatar Stefan Daniel
  August 22, 2018

  5 star review  Game Dev Academy is a great place for anyone hoping to further their knowledge in terms of games development. They have friendly staff and they take a more relaxed approach to education. You will meet other like minded individuals with various talents and experiences. I greatly recommend this to anyone starting out and even for experienced people already in the industry. I personally completed Game Design Module 1 and plan to take on the next part as soon as it's ready ^^

  Jorge Mota Avatar Jorge Mota
  June 5, 2018

  5 star review  During the Game Design Module I course, the academy helped me fill some gaps and misunderstood conceptions about designing and how things are applied. The thing I really enjoyed was that every session had some fun in it and it made it easier to grasp the information. I think making you feel like you are learning with friends and not with an institution is very important. Overall i had a blast and i am looking forward to continue with the next module.

  Alexandru Radu Avatar Alexandru Radu
  June 7, 2018

  5 star review  Un loc foarte bun in care poti incepe sa acumulezi cunostinte esentiale fie ca vrei o cariera in industrie sau pur si simplu cauti sa inveti ceva nou. Conditiile si maniera in care se desfasoara cursurile si ocazia de a invata de la oameni cu experienta in domeniu fac din GameDev un loc ideal pt cei pasionati de gaming.

  Dragos Timofte Avatar Dragos Timofte
  April 26, 2018

  5 star review  Am participat la cateva proiecte organizate de GameDev si la cursul de Unity si am ramas placut impresionat. Proiectele au fost unele dintre cele mai interesante experiente, acolo am cunoscut oameni faini din domeniul gamingului romanesc, am invatat ce inseamna sa lucrezi intr-o echipa interdependenta si m-am distrat enorm. Cursul de Unity a fost extrem de educativ, trainerul fiind mai mult decat pasionat de subiect, lectiile mulandu-se pe cerintele grupei. Recomand calduros cursurile tuturor persoanelor, in special tinerilor, ce sunt interesate de a isi imbunatati vizibil skillurile si de a intra in industria jocurilor video si a programarii!

  Tudor Ristea Avatar Tudor Ristea
  April 24, 2018
Copyright @ 2019 GameDev Academy. Toate drepturile rezervate.
Website powered by Lucian and Partners
x
Scrie-ne
Scrie-ne
Intrebari, nelamuriri, probleme? suntem aici sa ajutam
Connecting...
Nici un operator disponibil, te rugam incearca mai tarziu
Operatorii nostri sunt ocupati, te rog incearca mai tarziu
Ai o intrebare? scrie-ne aici!
:
:
Aceasta sesiune s-a incheiat