Despre GameLAB

 

 

1. CE ESTE GAMELAB BUCURESTI?

Un program educational bazat pe programe de invatare.Creat pentru tine, pe baza nevoilor industriei noastre de jocuri locale.GameLab combina abilitatile tale intr-o echipa multidisciplinara cu scopul de a de a va crea propriile concepte de joc in realitate. GameLab consta in dezvoltarea intensa combinata cu sesiuni de coaching si mentorat.Toate ideile vor intalni o proba de preselectie inainte de a se transforma in proiecte reale, iar proiectele vor avea o selectie finala inainte de prezentarea finala.Invatare prin practica.Mentoriate de calitate. Networking si distractie incluse!

 

2. DE CE?

GameLab a fost creat de la necesitatea de a oferi dezvoltatorilor pasionați de jocuri video experienta de a lucra la propriile lor proiecte.Invatati aptitudini noi si utile de la mentori din domeniu si imbunatateste-ti portofoliul!

 

3. CUM?

Bazandu-se pe un model finlandez, cu ajutorul lor, si impreuna cu partenerii nostri.Avem un program de pregatire si dezvoltare finalizat cu succes , care a avut prima editie în 2016 in Timisoara, Romania.Avand prima editie in Oulu, Finlanda, programul a crescut de atunci cu rezultate uimitoare. In doar 5 ani, Oulu Game LAB a creat 12 start-up-uri noi, 115 concepte de produs si a instruit peste 300 de profesionisti in domeniu. De atunci, Oulu a dezvoltat un nou mod de a invata competente prin intermediul laboratoarelor OAMK, precum si dezvoltarea, sprijinirea si crearea de solutii inovative de afaceri.Pe baza acestui nou program de instruire si dezvoltare, au creat 2 LAB-uri noi – EduLAB si DevLAB.Va oferim sansa de a experimenta un nou inceput de cariera intr-un mediu sigur.

 

 

Copyright @ 2019 GameDev Academy. Toate drepturile rezervate.
Website powered by Lucian and Partners
x
Scrie-ne
Scrie-ne
Intrebari, nelamuriri, probleme? suntem aici sa ajutam
Connecting...
Nici un operator disponibil, te rugam incearca mai tarziu
Operatorii nostri sunt ocupati, te rog incearca mai tarziu
Ai o intrebare? scrie-ne aici!
:
:
Aceasta sesiune s-a incheiat