Centru Autorizat Pearson VUE

 

GameDev Academy este centru de testare autorizat si acreditat Pearson VUE!

Anual, milioane de oameni din intreaga lume isi sustin examenele de certificare internationala cu Pearson VUE. Anul acesta si tu ai posibilitatea sa accelerezi procesul de angajare sau cariera obtinand una dintre certificarile relevante pentru postul pentru care candidezi.

Incepand cu anul 2018, am devenit centru autorizat si acreditat Unity, iar anul acesta am primit autorizatia de functionarea ca centru de Testare VUE.
Dupa absolvirea cursurilor GameDev Academy, Unity Modul I si Unity Modul II, poti opta pentru a da un examen in urma caruia sa obti urmatoarele certificari recunoscute international: Unity Certified Associate si Unity Certified Gameplay Programmer.

Gama de examene este variata, iar lista examenelor disponibile si informatiile despre fiecare examen (durata, numar de intrebari samd) pot fi accesate pe pagina: https://home.pearsonvue.com/test-taker.aspx

Posibilitatile de plata a taxelor de examinare sunt:
Cu card bancar valabil pentru plata pe internet, DIRECT pe site-ul oficial VUE, pentru oricare examen din lista.

Pentru programarea la orice fel de examene contacteaza-ne la:
E-mail: contact@gamedevacademy.ro
Tel: +40 756.249.561

Regulile centrului de testare
Vei avea obligatia sa prezinti administratorului centrului de testare, un act de identificare ce contine poza. Verificarea actelor se face la centrul de testare, in momentul semnarii foii de înregistrare. De asemenea, vei citi si semna formularul cu regulile centrului de testare.
1. Nu vei avea voie sa intri in sala de testare cu obiecte personale: posete, genti, telefoane mobile, ceasuri, portofele, carti, mancare, coli de hartie, instrumente de scris, medicamente, dispozitive de comunicare, laptopuri sau alte dispozitive electronice. Toate obiectele pe care le ai asupra ta, vor fi depozitate intr-un loc special amenajat. La finalul examinarii vei primi obiectele inapoi.
2. Pentru notite, iti vom inmana un noteboard la intrarea in sala impreuna cu un creion special, urmand sa le returnezi dupa teminarea examenului.
3. Vei ocupa locul indicat de administratorul centrului de testare.
4. Administratorul va porni examenul si iti va explica modul de desfasurare a acestuia.
5. Timpul aferent examenului este masurat automat de sistem si afisat pe ecran.
6. In cazul în care apar, in timpul examenului, orice probleme de natura sa iti influenteze rezultatul examenului, te rugam sa anunti imediat administratorul centrului de testare.
7. La terminarea examenului, rezultatul va fi afisat pe ecran si tiparit automat.
8. Foaia de inregistrare semnata la inceputul examenului va fi semnata si la finalizarea lui.

Intrebari si raspunsuri
Q: Cum ma pot programa pentru a sustine un examen de certificare?
A: Pentru programari, trimite-ne un email la contact@gamedevacademy.ro sau contacteaza-ne telefonic la +40 756.249.561, cu cateva zile înaintea datei la care doresti sa sustii examenului, pentru a stabili de comun acord data si ora examenului.

Q: Unde se va tine examenul de certificare la care m-am programat?
A: Vei sustine examenul pentru care te-ai programat la sediul nostru. Mai multe detalii despre adresa noastra poti accesa aici: https://gamedevacademy.ro/contact

Q: In ce limba se sustin examenele?
A: Examenele se sustin in limba engleza.

Q: Cum platesc examenul de certificare?
A: Plata examenului de certificare se face in avans, prin card bancar ce suporta plati online, DIRECT pe site-ul oficial VUE, pentru oricare examen din lista.

Q: M-am inscris si am platiti taxa de examinare, dar numai pot ajunge sa sustin examenul. Ce fac?
A: Te rugam sa ne contactezi de indata ce stii ca nu poti participa la examen. Vom discuta cu colegii de la Pearson VUE pentru a obtine amanarea examenului.

Q: Cu cat timp inainte trebuie sa ma prezint pentru inceperea examenului?
A: Te rugam sa te prezinti la centrul de testare cu cel putin 30 de minute inaintea orei convenite pentru inceperea examenului.

Te asteptam!

Copyright @ 2019 GameDev Academy. Toate drepturile rezervate.
Website powered by Lucian and Partners
x
Scrie-ne
Scrie-ne
Intrebari, nelamuriri, probleme? suntem aici sa ajutam
Connecting...
Nici un operator disponibil, te rugam incearca mai tarziu
Operatorii nostri sunt ocupati, te rog incearca mai tarziu
Ai o intrebare? scrie-ne aici!
:
:
Aceasta sesiune s-a incheiat