Diploma certificata Unity

GameDev Academy este singurul centru Unity acreditat din Romania!
Alaturati-va comunitatii Unity si obtineti diploma certificata Unity, recunoscuta international.

Examen "Unity Certified Associate"

Luati examenul de certificare si deveniti "Unity Certified Associate"! Cu aceasta certificare oficiala si internationala Unity, dovedeste ca esti un dezvoltator iscusit in folosirea editorului Unity. Examenul dureaza 90 de minute, timp in care trebuie sa raspundeti la 100 de intrebari cu variante multiple de raspuns. Intrebarile provin din 16 domenii diferite ale editorului Unity. Pentru a trece, este necesar obtinerea unui scor de 70%. Dupa finalizare, veti primi certificatul in termen de sapte zile!.

N-ai folosit niciodata Unity? Nu-ti face griji, te ajutam sa inveti. GameDev Academy este singurul centru de formare autorizat Unity (UATC) din Romania.

Pic

Beneficiati de avantajele obtinerii unei formari profesionale de la traineri cu experienta si certificare Unity! Alaturati-va cursurilor noastre si da start carierei tale ca Unity Developer. (Detalii aici)

Whether you’re just getting started as a Developer or you’re becoming an Expert in a specialized role, Unity certifications can help you at every stage of your career. Get certified and improve your chances of landing your dream job.

Get Unity Certified https://certification.unity.com/

Urmatoarele module vor fi testate prin examenul de certificare:

Examenul dureaza 90 de minute, timp in care trebuie sa raspundeti la 100 de intrebari cu variante multiple de raspuns. Intrebarile provin din 16 domenii diferite ale editorului Unity.

1.Animation
2. Asset Management
3. Audio
4. Editor interface
5. Employment Preparedness
6. Game Art Principles
7. Game Design Principles
8. Industry Awareness
9. Lighting
10. Materials and Effects
11. Navigation and Pathfinding
12. Physics
13. Programming
14. Project Management
15. Services
16. User interface

Curricula completa poate fi descarcata AICI.


Back to top