FAQ GameLAB

 

INTREBARI FRECVENTE

 

1.  Ce este GameLAB Bucuresti?

Un program educational bazat pe programe de invatare, creat pentru tine, pe baza nevoilor industriei noastre de jocuri locale. GameLab combina abilitatile tale intr-o echipa multidisciplinara cu scopul de a de a va crea propriile concepte de joc in realitate. GameLab consta in dezvoltarea intensa combinata cu sesiuni de coaching si mentorat.Toate ideile for intalni mai multe probe de selectie, unde un juriu va decide ce proiecte vor merge mai departe, inainte de a se transforma in proiecte reale.Nu va faceti griji, nimeni nu va fi lasat afara!Fiecare echipa a carei idei a fost eliminate, va fi invitata sa intre in una dintre echipele care merg mai departe.In acest fel ne asiguram ca toata lumea va lucra doar pe cele mai atractive si mai promitatoare proiecte!

 

2. Cand incepe?

Incepe pe 1 Octombrie 2019. Salveaza data!

 

3. Programul il primim dinainte?

Uhm, ne pare rau, dar nu. Fiecare participant va avea acces la program in prima zi a inceperii GameLab-ului.Dar, putem spune ca unele sesiuni se vor desfasura dupa amiaza sau seara, iar majoritatea vor avea loc in weekend-uri, astfel incat toti participantii sa poata fi prezenti.Prima parte a GameLab-ului va fi compusa din mai multe sesiuni intensive , urmata de o perioada mai relaxata in care munca la jocuri va fi incurajata si indrumata.

 

4. Cat dureaza?

GameLab se va desfasura din luna Octombrie pana in luna Decembrie.

 

5. Unde va alea loc GameLab Bucuresti?

Suntem incantati sa spunem ca GameLab Bucuresti se va desfasura in Bucuresti, la GameDev Academy. Aici este harta!

 

6. Cum ma inscriu?

Acceseaza link-ul acesta https://gamelab.gamedevacademy.ro/ si completeaza formularul de inscriere.

 

7. Cine se poate inscrie?

Oricine se poate inscrie la GameLab Bucuresti, indiferent de nivelul lor de calificare.Cu toate acestea, prioritatea este acordata celor care au catusi de putin habar in:

  • Arta si Design
  • Programare (Unity, Unreal Engine, Cry Engine sau oricare alt program de facut jocuri)
  • Business & Marketing

 Oh, de fapt, exista un lucru pe care il cerem: sa stiti sa cititi si sa scrieti in engleza.Este obligatoriu in aceasta industrie!

 

8. Ce fel de persoane cautam?

Suntem in cautare de entuziasm tangibil si interes in jocuri video.Dezvoltarea profesionala a jocurilor necesita expertiza diversa si profunda, capacitatea de a lucra bine intr-o echipa si de a face fata in mod eficient presiunii.

 

9. Suna grozav! Cand este termenul limita pentru inscrieri?

Inscrierile incep de pe  15 August si dureaza pana la 30 Septembrie.

 

10. Okay, m-am inscris.Ce se intampla acum?

Minunat sa auzim asta! Acum, pastreaza-ti rabdarea pana se termina perioada de inscriere.Vom verifica toate cererile de inscrieri si vom reveni cu un raspuns pentru a informa fiecare candidat daca a fost selectat sau daca ar putea sa incerce din nou editia urmatoare!

 

11. Ai fost selectat?

Yey! Felicitari! Daca ai fost selectat, inseamna ca esti super! Urmatorul pas, trebuie sa urmezi instructiunile primite in email si sa completezi formularul cu taxa pentru inscriere.

 

 

DE CE GAMELAB BUCURESTI?

 

Am observat ca mediul din Bucuresti, Romania cauta ceva pentru a ajuta si incuraja adolescentii, studentii si chiar mai mult, adultii, pentru a invata, a face schimb de experienta si a dezvolta proiecte legate de jocuri video. Prin urmare, Game Lab Bucuresti! O platforma care ofera un mediu infloritor in care puteti invata, experimenta si dezvolta propriul proiect inconjurat de colegi care impartasesc aceeasi pasiune, dar si de mentori si dezvoltatori de jocuri care va vor indruma pasii pe tot parcursul GameLab-ului.

 

Okay, dar de ce sa-mi pese?

Uhm, pentru ca e genial?

Pentru ca e un program unic in Romania, o oportunitate de neratat pentru a intra in industrie.De asemenea, si pentru ca editiile anterioare organizate de colegii nostri de la Timisoara, au fost senzationale.Poti sa-i intrebi: Facebook GameLab TM!

Te punem in contact cu experti din diverse domenii, oferindu-ti un loc unde poti lucra.Sa nu mai zicem ca organizam si evenimente super *unele exclusive* + primesti acces la toate sesiunile despre jocuri.

 

Este de ajutor?

In cazul in care crezi ca poti lucra intr-o echipa, stii procesul care este necesar pentru a realiza jocuri  * si de asemenea de a colabora cu o groaza de experti din industrie, este de ajutor.In cazul acesta, da.

*vei avea un demo adaugat portofoliului tau.

 

Ai mai multe intrebari?Suntem incantati sa iti raspundem la ele!

Contacteaza-ne pe pagina de contact sau scrie-ne un mesaj pe Facebook!

 

Copyright @ 2019 GameDev Academy. Toate drepturile rezervate.
Website powered by Lucian and Partners
x
Scrie-ne
Scrie-ne
Intrebari, nelamuriri, probleme? suntem aici sa ajutam
Connecting...
Nici un operator disponibil, te rugam incearca mai tarziu
Operatorii nostri sunt ocupati, te rog incearca mai tarziu
Ai o intrebare? scrie-ne aici!
:
:
Aceasta sesiune s-a incheiat