top of page
Poza scriitoruluiAndrei Istrate

De ce facem o pagină de blog?

În era digitală, blogurile au devenit un instrument esențial pentru oricine, inclusiv pentru cei din domeniul jocurilor video. Dar de ce ar trebui noi, GameDev Academy, să investim timp și resurse în crearea și menținerea unui blog? Iată de ce o facem:


1. Partajarea cunoștințelor și expertizei:

Un blog oferă o platformă excelentă pentru a împărtăși cunoștințele trainerilor, staff-ului și al cursanților noștri. Prin publicarea de articole informative și educative, GameDev Academy vă poate ajuta să înțelegeți mai bine anumite subiecte.


2. Crearea unei comunități:

Blogul ne permite să creăm o comunitate online. Voi puteți comenta articolele, puteți pune întrebări și puteți interacționa atât cu noi, cât și cu alți cititori, atât aici în secțiunea de comentarii, cât și prin intermediul canalului nostru de Discord.





3. Adaptarea la schimbările din industrie:

Industria jocurilor video este în continuă schimbare. Blogul vă oferă o altă modalitate să aflați noi informații despre această industrie, cât și poveștile și experiențele diverșilor invitați pe care dorim să-i invităm să scrie pentru blog-ul nostru.


Cu această ocazie, te invităm și pe tine să participi la dezvoltarea comunității. Fie că vrei să împărtășești experiența ta la cursuri, provocările dezvoltării propriului tău joc, emoțiile prin care ai trecut în cadrul unui proces de angajare sau pur și simplu vrei să transmiți mai departe din cunoștințele tale, haide pe blogul nostru. Trimite-ne pe adresa de contact articolul tău, care vrei sa apară pe blogul nostru, și unul dintre membrii GameDev Academy te va contacta.


Așadar, acest blog reprezintă un instrument valoros pentru noi, cât și pentru voi, cititorii pasionați de jocuri video. Nu doar că ajută la împărtășirea cunoștințelor și la dezvoltarea comunității, dar contribuie și la creșterea vizibilității online, la consolidarea educațională și la promovarea membrilor comunității. Nu mai sta pe gânduri! Trimite-ne articolul tău!

27 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page