GameDev Academy

Nu doar invatam! Impreuna iti construim cariera.
Foloseste butonul din josul paginii pentru a stabilii o programare!

Consultanta dezvoltare personala

Dezvoltarea personala are ca scop cresterea capacitatii de autocunoastere si de exprimare intr-o maniera adecvata a intereselor, a aptitudinilor, a trairilor personale si a abilitatilor de relationare. Indiferent de drumul pe care alegi sa mergi, profesia nu poate fi separata de cine esti tu! Vino sa realizam impreuna un plan de dezvoltare personala care te va ajuta sa-ti atingi obiectivele.

Evaluare CV si Portofoliu

Tu cum te remarci din multimea de candidati care opteaza pentru aceeasi pozitie ca tine? Portofoliul si CV-ul sunt o modalitate prin care iti pui in valoare cunostintele si aptitudinile. Asadar, iti punem la dispozitie expertiza unor traineri din industria dezvoltatoare de jocuri video care te vor ajuta sa iti maximizezi sansele de a obtine slujba sau internship-ul la care visezi.

Consiliere in cariera

Cauti o directie profesionala sau doresti o schimbare in cariera? Un nou inceput vine cu provocarile de rigoare. Te putem ajuta sa explorezi optiunile si resursele personale si apoi sa le valorifici in domeniul care te reprezinta cel mai mult. Poate cel mai frumos, dar si cel mai impovarator aspect este faptul ca oportunitatile sunt nenumarate, insa de multe ori nu le observam. Hai sa te ajutam!

Admitere la facultate in strainatate

Planuiesti sa inveti la una dintre universitatile de game development din Europa, insa concursul de admitere te sperie? Nu ai de ce, daca te pregatesti din timp! Vino sa te indrumam si sa te ajutam sa-ti creezi lucrari sau chiar un joc video pentru portofoliul inclus in dosarul tau de admitere. Nu exista niciun dubiu ca te vor ajuta sa te remarci in momentul selectiei.

Coaching 1 on 1

Vrei sa iti accelerezi ritmul de invatare, progresul si performanta, pe plan profesional si personal, in industria de gaming? Atunci te invitam la sesiunile de coaching 1 on 1 unde impreuna vom identifica zonele in care doresti o imbunatatire, fie ele soft skills sau hard skills. Trainerii nostri iti vor pune la dispozitie expertiza lor, conform domeniului pe care vrei sa il alegi sau pe care il veti alege impreuna.

Game LAB Bucuresti

Consideri ca ai tot ce-ti trebuie sa iti dezvolti propriul joc video? Atunci iti lasam urmatoarea provocare. Inscrie-te in programul Game LAB, singur sau cu un prieten, si aveti la dispozitie 2 etape eliminatorii sa dezvoltati un joc video in doar 3 luni de zile. Daca vei fi printre finalisti, iti oferim oportunitatea sa il prezinti publicului larg in cadrul unui eveniment major din Romania.

Ce spune lumea

Back to top